Tendințele sunt întotdeauna esențiale în evoluția stilurilor. La fel se întâmplă și cu amenajarea locuințelor, unul dintre cele mai frumoase și entuziaste procese pe care le cunoaștem de-a lungul vieții. Cel mai bun exemplu este  stilul modern în arhitectură, un curent care a schimbat pentru totdeauna modul în care design-ul și-a început procesul de evoluție și schimbare. Încă de la începutul secolului trecut, acest nou stil, cu linii curate, nuanțe de lemn calde și culori îndrăznețe pentru tapițerie, a setat curentul către ceea ce vedem astăzi în amenajările de interioare.

La fel ca în stilul vestimentar, celebra afirmație “Less is more” devine punctul de plecare în decorarea unei locuințe. Astfel, apartamentele și duplexurile din New York-ul anilor ’50 au început să transmită lumii că e momentul pentru schimbare, pentru ceea ce va deveni stilul modernist extrem de fascinant pentru designeri și pasionații de arhitectură.

Slash-madia-1-tavolo-Flap1christal-01-lightbox1-1024x653eu_i_filolain33-ecolaccato_gallery_440_L_1

 

 

 

 

 

 

 

Adevăratele case moderne nu urmează tendințele populare, ci au ca punct de plecare o simplitate structurală, funcționalitate și linii extrem de curate. E timpul să renunțăm la încărcarea spațiilor cu ornamente greoaie și să implementăm concepte minimaliste.  Pe lângă mobilierul în linii simple, iluminatul joacă un rol vital pentru că are scopul de a scoate în evidență un interior ordonat dar cu elemente care îl definesc în detaliu.

Cele mai bune exemple vin din Italia, unde am descoperit piese de mobilier cu detalii desăvârșite, realizate perfect cu un design foarte chic. Dall’Agnese reprezintă un punct de reper pentru stilul modern, încă din 1948 ei au introdus produse de înaltă calitate, respectând tendințele vremii. Stilul companiei italiene este unul verstatil cu accentul pe  geometrii spectaculoase.

Stripe-madia-tavolo1 (1)comfort-01-lightbox1-1024x653

Code-1-madia-tavolo-Cross

 

 

 

 

 

 

 

Originară tot din Italia, compania Gruppo Euromobil a luat naștere acum mai bine de 40 de ani, timp în care ne-a învățat ce înseamnă pasiunea pentru mobilier modern impecabil.  An de an dezvoltă noi tehnologii, introduce variante artizanale și mizează pe produse eco. Ne-am îndrăgostit de produsele Euromobil suficient de tare încât să ne bazăm pe ele în realizarea noului nostru Showroom Piastrelle Casa.

eu_i_liv-090_gallery_361_L_3 de_i_lacoon-letto_gallery_88_L_6

eu_i_filoantis33_gallery_204_L_2

 

 

 

 

 

 

Când spui stil modern în interioare, te gândești în primul rând la îndrăzneală. Apoi, îți vin în minte jocurile geometrice, mobilierul slim, mult spațiu, depozitare inteligentă și confort. Deschidem o lume fascinantă pe care, să fim sinceri, nu o putem opri din explorat. Ne-am construit un colț care definește cel mai bine acest sentiment, îl puteți vizita și voi în showroom-ul Piastrelle Casa din Str. Nicolae Caranfil, nr.22, București.

IMG_8128IMG_8177 IMG_8258

 

Imi place
Distribuie

0 persoane apreciază asta. Fii primul dintre prietenii tăi.

Imi place
Distribuie
Persoane care apreciază acest post

0

. Fii primul dintre prietenii tăi.