the italian way to

design your home

Despre Piastrelle Cj Design

Piastrelle este unul dintre furnizorii premium de materiale pentru finisaje în construcții și amenajări interioare din România.

Compania a luat naștere în anul 1998, în orașul Lugoj din România.

La început, compania Piastrelle a importat produse ceramice – gresie și faianță – exclusiv din Italia, pe care le-a distribuit în primii ani pe tot teritoriul României, printr-o foarte bună colaborare cu peste 100 de distribuitori zonali.

Compania a crescut și s-a transformat treptat. Piastrelle a început după anul 1999 să dezvolte o rețea proprie de retail și a deschis depozite în mai multe orașe ale României.

In anul 2000 Piastrelle a realizat cifra extraordinata de 1 milion de mp de ceramică italiană importat în România ( circa 650 camioane de 22 tone) . În anii următori a depășit constant cifra de afaceri de 10 milioane de euro/an. In ultimii ani ne-am concentrat pe zonele Cluj Napoca si sediul social din Lugoj , acestea ramanand punctele focus pentru businessul nascut in 1998 in orasul de pe malul raului Timis – Lugoj . Filialele Timisoara si Bucuresti au fost desprinse si cesionate in cadrul unui parteneriat .

În plus, Piastrelle a construit în cei peste 23 ani de activitate, parteneriate solide cu firme de construcții, dezvoltatori imobiliari, arhitecți și interior designeri din Romania .

Produsele Piastrelle Cj Design  sunt selectate cu atenție, an de an, de la fiecare dintre producătorii cu tradiție din lume, în principal din Italia .

Preocuparea permanentă a echipei Piastrelle Cj Design este de a aduce în România produse exclusiviste, cu un design deosebit și calitate premium, produse ce răspund în mod firesc solicitărilor clienților tot mai informați și receptivi la liniile de design și arhitectură ale epocii pe care o traversăm.

Piastrelle Cj Design urmărește cu mare atenție și în mod constant evoluția în materie de tehnologie și design în domeniul amenajărilor interioare, echipa Piastrelle fiind prezentă an de an la cele mai importante târguri internaționale de profil, reușind astfel să aducă în showroom-urile proprii, inovații în materie de plăci ceramice, obiecte sanitare, robinetărie si multe altele, reușind astfel să păstreze interesul colaboratorilor vechi și mai noi.

Filosofia Piastrelle Cj Design

Un plus de tradiție completat cu modernitate şi design, adecvat principiilor de lucru ale marilor case de creaţie Italiene. De aceea, de mai bine de 23 ani, echipa Piastrelle s-a preocupat să aducă produse exclusiviste, cu design deosebit, asigurând caracteristicile unui brand „made in Italy”.

Pasiunea pentru detaliu a devenit un stil de viaţă în contextul în care plăcile ceramice au căpătat în timp o caracteristică nouă: versatilitatea. Astfel, ele au devenit un element de design folosit în spații cât mai diverse.

An de an suntem în contact cu inovaţiile din domeniu pentru a vă sugera noile tendinţe din lumea ceramicii combinate în armonia culorilor şi diversitatea materialelor, fie că este vorba de o cameră de baie a unei locuinţe, fie că este vorba de o clădire de birouri sau de una comercială.

Aşa a luat naştere conceptul de sh-room – Piastrelle City. În traducere,  ,, NOI IMBRACAM UN ORAS INTREG ,,  oferind soluţii de placări pentru diverse spaţii cu destinatie rezidentiala , comerciala , industriala , hospitality , educationala , instititionala , etc .

,,Oraşul,, Piastrelle devine astfel un furnizor de lifestyle şi design inovativ pentru un public din ce în ce mai dinamic.

Servicii

Consultanță și design ambiental

Piastrelle oferă clienților săi consultanță și design ambiental cu personal specializat. Astfel beneficiarul va putea avea imaginea completă a viitoarei amenajări.

Avantajele unui proiect de amenajare 3D sunt: personalizarea amenajarii, vizualizarea amenajării încă din faza de proiect, realizarea stereotomiilor pentru a facilita colaborarea cu echipa de montaj, calculul exact al cantităților de material necesare amenajării.

Consiliere tehnică

Oferim consiliere tehnică pentru soluții complexe precum: fațade ventilate, pardoseli flotante, tavane metalice deosebite, piscine, terase circulabile flotante.

Transport la domiciliu

Transport la domiciliu cu mijloace de transport proprii, cu tonaj diferit, în funcție de necesitate.

Referinţe

Cataloage

Furnizori Piastrelle

LEONARDO ITALIA