Fațade

Fatadele cladirilor prezinta un interes major, mai ales cand discutam de cladiri de Office gigant, mari proiecte si provocari arhitecturale.

Suntem specialisti in fatade ventilate, iar produsul vedeta il reprezinta placile ceramice Laminam, un nou concept de suprafață ce adaugă valoare clădirilor, arhitecturii și lumii designului.

Plăcile LAMINAM sunt create din ideea de a fabrica cele mai mari și cele mai subțiri plăci ceramice, versatile si flexibile. Ele reprezintă, ca o premieră în lumea arhitecturii și designului, dovada că astăzi poți folosi plăci ceramice de format mare dar cu o grosime de numai 3, 5 sau 12 mm. Iar când spunem format mare, acesta chiar înseamnă dimensiuni total neobișnuite, de 1000 mm pe 3000 de mm sau 1620mm pe 3240mm.

Ne place să spunem că ele rimează cu industrialul, stilul atât de adaptat astăzi în întreaga lume și mai nou, și la noi. În exterior, vor surprinde prin proprietăți fizice și mecanice excelente pentru că sunt rezistente la apă, la razele UV și la schimbările climatice.

Tehnic vorbind, te va surprinde ușurinta prin care se vor adapta, modalitatea de prindere fiind prin lipire cu adezivi folosiți în mod obișnuit în construcții sau prinse pe structurile folosite la fațadele ventilate. Produsul aduce o noutate și în modalitatea de folosire, dacă te gândești să-l utilizezi pentru renovări, vei fi plăcut surprins să afli că  plăcile ceramice se pot aplica pur și simplu peste vechile suprafețe într-o sincronizare perfectă.

Dacă ar trebui să-ți spunem un singur cuvânt pentru a descrie cel mai bine plăcile ceramice de format mare LAMINAM, acela va fi: rezistența. Fie că vorbim de utlilizarea produselor chimice, sau de uzură, foc, îngheț dar chiar și graffiti. În plus, sunt flexibile și igienice, rezistă la expunerea razelor UV, și, extrem de important pentru noi astăzi, sunt prietenoase cu mediul și reciclabile.