Designul interior poate fi impartit in diferite categorii, focusuri si specializari. O distinctie evidenta se face intre designul interior comercial si cel rezidential. In timp ce majoritatea designerilor lucreaza in ambele domenii de proiectare, altii se specializeaza intr-unul singur.

Multe persoane isi doresc ca locuintele sa exprime personalitatea lor, sa fie spatiul in care se simt mereu rasfatati, unde se pot bucura de confort si de o atmosfera speciala. Designerul va avea in lucru aspectul tavanelor, al pardoselilor, iluminatului, a necesitatilor tehnologice, a instrumentelor organizatorice si lista poate continua. Prin urmare, specialistul nu se ocupa doar de alegerea culorilor si a mobilierului. Fie ca este vorba de gresie si faianta sau de modelul de canapea, toate acestea revin in atributiile sale.

Un sediu de banca cu un aspect sofisticat, o gradinita vesela, un salon elegant, un magazin luxos, multe dintre aceste destinatii poarta marca unui designer de interioare comerciale.

Ideile specialistului prind viata cu ajutorul solutiilor de design disponibile astazi in numar tot mai variat.

Placile ceramice de mari dimensiuni reprezinta o solutie de finisare speciala care are la baza luminozitatea si extinderea suprafetei pentru construirea unor spatii rezidentiale si comerciale deosebite, caracterizate prin noi dimensiuni spatiale.

Colectia de placi ceramice Kontinua de la Casalgrande Padana

Produsele ceramice produse de Casalgrande Padana (Italia) depasesc cu mult produsele intalnite pe piata, deoarece sunt potrivite pentru orice tip de proiect arhitectural, fie rezidential sau comercial. Solutiile inovatoare pentru prelucrarea materiilor prime a condus la game variate de placi ceramice, de inalta calitate atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic.

Kontinua este numele unei noi linii de produse marca Casalgrande Padana, care subliniaza evolutia, inovarea, rezultatul excelentei tehnice. Placile ceramice de mari dimensiuni sunt disponibile in 5 formate: 120×260 cm, 120×240 cm, 120×120 cm, 60×120 cm, 60×60 cm. De subliniat este ca au o grosime de doar 6.5 mm si sunt placi ceramice de ultima generatie, portelanate, colorate in masa, destinate proiectelor moderne, spectaculoase.

KONTINUA-Casalgrande-Padana-314919-dima0da07d0

Formatul mare permite o continuitate vizuala intre diferitele incaperi ale resedintei. Dimensiunile diferite permit combinatii creative pentru solutii complete de pardoseli si pereti, destinate zonelor publice, comerciale si a celor rezidentiale.

Luminozitatea materialului permite o versatilitate maxima a utilizarii, de asemenea placile pot fi taiate cu usurinta pentru proiecte de design particularizate cu succes.

Acoperirea cu placi ceramice capata astfel o alta dimensiune, iar frumusetea texturii cu aspect de marmura si piatra creeaza noi solutii de design.


Piastrelle comercializeaza produsele exclusiviste ale producatorilor internationali, cu design deosebit si vine astfel in intampinarea clientilor dornici sa tina pasul cu solutiile inovatoare.

Imi place
Distribuie

30 persoane apreciază asta. Fii primul dintre prietenii tăi.

Imi place
Distribuie
Persoane care apreciază acest post

30

. Fii primul dintre prietenii tăi.