Cu totii ne dorim o casa ca in reviste, prin urmare stradaniile noastre se indreapta spre a aduce o nota de originalitate si creativitate fiecarei incaperi in parte. Stilul modern este preferat de cele mai multe ori. Ce faci cand vine vorba de baie? Cum o decorezi pentru a ii oferi un aspect de nivel inalt si pentru a crea o atmosfera in care sa te simti bine si sa te relaxezi? Solutiile care ni se pun astazi la dispozitie in materie de placi ceramice, obiecte sanitare, baterii de baie sunt variate, numeroase si poate de cele mai multe ori raman necunoscute publicului larg receptiv la designul modern. Prezentarea de mai jos te va ajuta inainte de toate sa intelegi cum a evoluat piata finisajelor si a obiectelor destinate decorarii unei bai. Iti vei da seama ca succesul este garantat daca faci alegerile potrivite.

 

Obiectele sanitare din colectia Like de la GSG Ceramic Design (Italia)

Untitled

Ideale pentru o baie mica, in stil modern vasele de WC si bideuri se gasesc in varianta clasica, cu montaj pe pardoseala, in cea suspendata sau varianta monobloc. Modelele de chiuveta denota personalitate si geometrie. Baia ta va avea eleganta, stil si, un lucru foarte important, va pune accent pe simplitate. Liniile clare si simple ale minimalismului cuceresc chiar si un client exigent. Obiectele sanitare din colectia Like sunt prin urmare placute ochiului.

 

Baterii de baie Fima Carlo Frattini, colectia Brick

BRICK

Designul bateriilor de baie a evoluat si el, iar o dovada in acest sens il constituie colectia Brick. Astfel, ele se integreaza foarte bine in decorul modern si unic pe care dorim sa il cream. Bateriile de baie devin in felul acesta nu doar piese functionale, dar si obiecte de design. Ele reusesc sa atraga atentia si sa contribuie semnificativ la decorarea baii.

Clectia Brick te inspira sa scapi de stresul orasului si sa evadezi, sa te relaxezi in cea mai pura forma.

Poti comanda baterii baie direct din magazinul online PiastrelleShop.ro.

 

Faianta de la Imola Ceramica, colectia Poetique (Italia)

AM POETIQUE 4 1

Faianta este cu siguranta un element principal cand vine vorba de baie. Pentru ca nimic nu trebuie neglijat, o atentie sporita acordata acestui detaliu va face ca tu sa ai o baie deosebita. Piastrelle are ca preocupare permanenta de a aduce in Romania produse exclusiviste, cu design deosebit, inclusiv in materie de placi ceramice. Asadar, modele inovative realizate de mari producatori din Italia pot ajunge in casa ta.

Este si cazul frumoasei colectii de gresie Poetique de la Imola Ceramica, o adevarata poezie in baia ta. Mai multe formate si culori iti stau la dispozitie, iar comenzile se pot face in showroom-urile Piastrelle din tara si in Piastrelle Casa Bucuresti.

Imi place
Distribuie

4 persoane apreciază asta. Fii primul dintre prietenii tăi.

Imi place
Distribuie
Persoane care apreciază acest post

4

. Fii primul dintre prietenii tăi.