Premieră la Timișoara! Când ideile intâlnesc funcționalitatea - eveniment adresat arhitecților și designerilor!

La începutul lunii Piastrelle a prezentat în premieră la Timișoara evenimentul InspiraCity | Ideas meet functionality, un eveniment adresat în special designerilor și arhitectilor timișoreni dar și partenerilor și colaboratorilor care sunt direct interesați să afle care sunt ultimele tendințe din acest domeniu.

Brandurile prezentate la INSPIRACITY aparțin producătorilor La Fabbrica și Sanitec Kolo.

AVA Ceramica este cel mai inovativ brand al producatorului italian de plăci ceramice La Fabricca și a adus în premieră în România seriile din gama Extraordinary Size (plăci ceramice de dimensiuni foarte mari: 320×160; 240×120 cm). Ele au fost prezentate în premiera la Târgul Internațional de plăci Ceramice Cersaie de la Bologna la sfârșitul lunii septembrie 2015.

Plăcile reproduc cu maximă fidelitate, grație noilor tehnologii, clasicele pietre precum marmura toscană, bazaltul, onyxul, dar și materialele mai moderne ca teracota, cimentul, betonul, îmbinând clasicul sofisticat cu modernul metropolitan.

Keramag Design, brandul de lux al grupului de producatori europeni de obiecte sanitare Sanitec Kolo, este prezentat pentru prima oară în zona Banatului cu ocazia InspiraCity. Brandul adună doar colecții semnate de designeri contemporani: Antonio Citerio, Bernd Brohammer, Cornelia Thies, Michael Schmidt și Robin Platt.

Formele colecțiilor sunt arhitecturale, geometrice, simple și clare, dar în același timp naturale și pline de emoție.

Piastrelle a adus în atenția profesioniștilor în amenajări interioare și exterioare o selecție a celor mai interesante și inovative produse destinate unor amenajări de excepție.

Băi din colecții semnate de designeri care au produse expuse la Pompidou Paris, plăci ceramice de mari dimensiuni, care nu îți îmbracă doar locuința în textura dorită, ci permit și reprezentarea câte unui design grafic special sau textile pentru casa realizate cu generația nouă de sisteme de print digital. Acestea sunt doar câteva dintre produsele noi și direcțiile pe care le propun specialiștii producătorilor în amenajări și care au fost prezentate vineri seară la Timișoara.

Urmărim cu mare atenție și în mod constant evoluția în materie de tehnologie și design în domeniul amenajărilor interioare, echipa Piastrelle fiind prezentă an de an la cele mai importante târguri internaționale de profil, reușind astfel să aducă în showroomurile proprii, inovații în materie de placi ceramice, obiecte sanitare, robinetărie și multe altele, reușind astfel să păstreze interesul colaboratorilor vechi și mai noi.

Misiunea Piastrelle este de a deveni furnizor de lifestyle și design inovativ pentru case cu personalitate.

Toți cei interesati de noile produse propuse de cei doi producători de top: La Fabricca și Sanitec Kolo cât și de alte game de produse sunt așteptați la cele două showroom-uri Piastrelle din Timișoara unde specialiștii și designerii noștri vă stau la dispoziție cu suport și recomandări profesionale în domeniu în funcție de necesitățile clientului.

Imi place
Distribuie

1 persoană apreciază asta. Fii primul dintre prietenii tăi.

Imi place
Distribuie
Persoane care apreciază acest post

1

. Fii primul dintre prietenii tăi.