O provocare interesanta in amenajarea unei locuinte o reprezinta alegerea placilor ceramice.

Cunoscute de publicul larg sub denumirea de gresie si faianta, ele contribuie in mod semnificativ in special la decorarea baii si a bucatariei, a holului, terasei sau altor spatii complementare. Placi de gresie si faianta, mate sau lucioase, rectificate sau nerectificate, portenalate, galzurate, in culori vii sau neutre, alese potrivit dorintelor si nevoilor proprietarului.

Pentru ca lumea se afla intr-o continua miscare, tehnologia evolueaza, la fel se intampla si in cazul placilor ceramice. Exista colectii de placi care schimba intru totul ceea ce ai vazut pana acum in materie de gresie si faianta, sunt colectii care te surprind cu ingeniozitatea si modelele pe care le au desenate. Faianta pentru baie capata dimensiuni 3D sau cea pentru bucatarie surprinde cu motive decorative sofisticate in culori pastelate sau vii.

Articolul acesta are menirea de a iti deschide apetitul pentru nou. Am ales astfel sa iti prezentam cateva dintre colectiile de placi ceramice ale unui furnizor de renume in industrie, Ragno.

Designul de interior evolueaza, este important sa tii pasul cu schimbarea.

 

Colectia Terracruda

Evoca vechiul material de constructie obtinut din amestec de argila, paie si fibre naturale uscate la soare. Placile din aceasta colectie amintesc de ceramica antica. Oferi peretilor un efect tridimensional cu ajutorul placilor in relief sau o nota speciala datorita desenelor geometrice, artizanale. Toate alcatuiesc un ambient rafinat, cald, unic.

 

Colectia Fantasy

Ideala daca iti doresti sa adopti albul in baia ta. Albul pur, clasic, rafinat caracterizeaza colectia Fantasy de la Ragno. Placile pot fi satinate sau lucioase ori cu structura tridimensionala, cu modele sinuoase, geometrice, iesite in relief. Cu aceste tipuri de placi, peretii devin elementul decorativ cheie.

 

Colectia Frame

Aceasta colectie include culori speciale, de-a dreptul delicioase, 7 la numar, suprafata este lucioasa. Sunt incluse si placi 3D, decoruri si mozaicuri pentru a crea o baie asemeni unui spa, o adevarata bucurie sa ajungi acasa.

 

Colectia Flex

Peretii castiga o interpretare noua datorita structurii placilor din aceasta colectie, a mozaicurilor si a modelelor grafice care dau o nota mediteraneana.

 

Colectia Candy

Pentru bucatarii si bai cu un caracter original, contemporan, colectia Candy este ideala. Culorile si motivele decorative sunt pe placul chiar si celor mai pretentioase gusturi. Amestec de modern si traditional, efecte 3D, culori vii, motive clasice, vei oferi personalitate incaperilor din locuinta ta.

 

Colectia Ritual

Piatra, cea mai cunoscuta dintre materialele naturale este motivul de inspiratie al colectiei Ritual de la Ragno. Placile ceramice ofera o interpretare originala a pietrei, este vorba de o suprafata cu efecte tridimensionale si microstructuri inspirate din cioplirea traditionala a acestui tip de material.

Imi place
Distribuie

8 persoane apreciază asta. Fii primul dintre prietenii tăi.

Imi place
Distribuie
Persoane care apreciază acest post

8

. Fii primul dintre prietenii tăi.