Piastrelle a finalizat un alt an incununat de succes.

In cel de-al 19-lea an de cand activam pe piata din Romania, ne-am sarbatorit reusita printr-o petrecere de neuitat, atat pentru membrii echipei cat si pentru invitati. Festivitatea a avut loc marti, 12 decembrie, in Clubul Interbelic Victoria si a avut loc dupa o serie de alte 3 evenimente importante din Cluj, Timisoara si Orastie.

Evenimentul din Bucuresti a adunat peste 100 de participanti, printre care colegi, colaboratori, prieteni si chiar si reprezentanti media. Pe lista invitatilor s-au regasit de asemenea arhitecti si designeri, specialisti in domeniul home&deco, iar printre oaspetii de seama s-au numarat si reprezentanti ai principalilor furnizori: Barlinek, Kludi si CasalGrande Padana, parteneri in cadrul acestui eveniment.

De-a lungul celor 19 ani de activitate pe piata din Romania, Piastrelle s-a remarcat prin preocuparea permanenta pentru a oferi clientilor doar produse de calitate. In acelasi timp, echipa www.piastrelleshop.ro este permanent conectata la inovatiile tehnologice in ceea ce priveste amenajarile interioare, punand la dispozitia clientilor o gama variata de materiale necesare, importate de la producatori renumiti din Italia, Spania si Polonia. De altfel, Piastrelle este unul dintre brandurile prezente an de an la cele mai importante targuri de profil, reusind astfel sa aduca in showroom-urile proprii inovatii in materie de placi ceramice, obiecte sanitare, robinetarie si alte accesorii si materiale utile in amenajarile interioare.

 “Piastrelle reuneste doar oameni dedicati, pasionati de ceea ce fac, de aici si succesul tuturor proiectelor pe care le-am derulat. Mai mult decat atat, in misiunea noastra, anume aceea de a oferi finisaje si materiale de calitate, s-au alaturat furnizorii si colaboratorii nostri, branduri recunoscute pe plan international. Credem cu tarie ca filosofia Piastrelle este aceea de a servi industria frumosului si a calitatii.“ declara Ramona Stanciulescu, managing partner Piastrelle& Piastrelle Casa.

Piastrelle este unul dintre cei mai importanti furnizori de materiale specializate pentru finisaje in constructii si amenajari interioare din Romania. In cei 19 ani de activitate, Piastrelle si-a construit parteneriate solide cu firme de constructii, dezvoltatori imobiliari, arhitecti si designeri de interior, in Bucuresti, Timisoara, Arad, Brasov, Cluj-Napoca si Lugoj.

Imi place
Distribuie

1 persoană apreciază asta. Fii primul dintre prietenii tăi.

Imi place
Distribuie
Persoane care apreciază acest post

1

. Fii primul dintre prietenii tăi.