LAMINAM a dezvoltat un nou concept de suprafață ce adaugă valoare clădirilor, arhitecturii și lumii designului

LAMINAM a dezvoltat un nou concept de suprafață ce adaugă valoare clădirilor, arhitecturii și lumii designului

Probabil că ai observat din ce în ce mai multe amenajări cu plăci ceramice de dimensiuni mari, total diferite față de cele pe care le știai în urmă cu mai mulți ani. Pentru mulți designeri, acestea au devenit de la o provocare la o soluție pentru poveștile lor de amenajare, scrise în fiecare zi cu noi și noi idei creative și imprevizibile, inovatoare și contemporane, pline de substrat și atingeri artistice.

 

Dacă esti curios să afli mai multe, te invităm alături de noi într-o călătorie virtuală despre un produs epocal, ce se reinventează continuu: plăcile LAMINAM. Așa cum ne-au obișnuit deja companiile italiene, cum este și LAMINAM, ele sunt într-o neîntreruptă competiție cu ele însele. Învață zi de zi să se reinventeze, să accelereze procesul de evoluție iar rezultatul este întotdeauna revoluționar. Pentru că plăcile despre care vă scriem astăzi reprezintă un punct zero al modului în care vor fi îmbrăcate spațiile în viitor.

Suntem fascinați de ideea de “nou” pentru că el va face întotdeauna diferența, iar noi credem că produsul acesta aduce exact acel plus de noutate pentru soluțiile excepționale de amenajare. Plăcile LAMINAM sunt create din ideea de a fabrica cele mai mari și cele mai subțiri plăci ceramice, versatile si flexibile. Ele reprezintă, ca o premieră în lumea arhitecturii și designului, dovada că astăzi poți folosi plăci ceramice de format mare dar cu o grosime de numai 3 mm. Iar când spunem format mare, acesta chiar înseamnă o dimensiune total neobișnuită, de 1000 mm pe 3000 de mm.

Ne place să spunem că ele rimează cu industrialul, pentru că acolo ne poartă cel mai ușor mintea, către stilul atât de adaptat astăzi în întreaga lume și mai nou, și la noi. Au împrumutat această caracteristică de la domeniile de aplicare, pentru că ele se pot adapta cu ușurință atât în interior cât și la exterior. Interiorul poate căpăta diferite forme, pentru proiecte rezidențiale creative, pentru spații publice, magazine sau spitale. În exterior, vor surprinde prin proprietăți fizice și mecanice excelente pentru că sunt rezistente la apă, la razele UV și la schimbările climatice.

Tehnic vorbind, te va surprinde ușurinta prin care se vor adapta, modalitatea de prindere fiind prin lipire cu adezivi folosiți în mod obișnuit în construcții sau prinse pe structurile folosite la fațadele ventilate. Produsul aduce o noutate și în modalitatea de folosire, dacă te gândești să-l utilizezi pentru renovări, vei fi plăcut surprins să afli că  plăcile ceramice se pot aplica pur și simplu peste vechile suprafețe într-o sincronizare perfectă.

Descoperirea acestui produs continuă să fie incitantă, mai ales când vine vorba de alegeri. Dar aici, ne aflăm în fața unui proces extrem de lejer, întrucât compania italiană a gândit 50 de texturi, să completeze parcă gândul că acestui produs chiar nu-i poți găsi nici un defect. Dacă ar trebui să-ți spunem un singur cuvânt pentru a descrie cel mai bine plăcile ceramice de format mare LAMINAM, acela va fi: rezistența. Da, ele rezistă! Fie că vorbim de utlilizarea produselor chimice, sau de uzură, foc, îngheț dar chiar și graffiti. În plus, sunt flexibile și igienice, rezistă la expunerea razelor UV, și, extrem de important pentru noi astăzi, sunt prietenoase cu mediul și reciclabile.

Acum, la final, simțim că parcă nu ți-am spus îndeajuns despre plăcile LAMINAM  pentru care am folosit atât de multe cuvinte mari, dar asta pentru că întotdeauna  mai există ceva nou de învățat. Iar despre ele  tot vom învăța  și noi dar și tu, astfel că cel mai ușor mod în care te poți convinge este să ne faci o vizită și să le privești chiar cu ochii tai.

Imi place
Distribuie

0 persoane apreciază asta. Fii primul dintre prietenii tăi.

Imi place
Distribuie
Persoane care apreciază acest post

0

. Fii primul dintre prietenii tăi.