Inspiraţie de la Piastrelle şi Young la Cluj: amenajări interioare şi exterioare cu personalitate

Poţi să-ţi amenajezi casa, biroul sau showroom-ul firmei având la bază o idee creativă, dar să nu faci compromisuri în ceea ce priveşte funcţionalitatea?

Răspunsul l-au dat specialiştii Piastrelle, care în parteneriat cu agenția Young, au organizat la începutul acestei luni evenimentul de networking „InspiraCity. Ideas meet functionality”, în cadrul căruia cele mai interesante și inovative produse destinate unor amenajări interioare şi exterioare de excepţie au fost prezentate profesioniștilor, dar şi persoanelor interesate.

Cuvintele cheie care definesc produsele prezentate la INSPIRACITY ale companiilor Young, AVA Ceramica și Keramag Design sunt chiar creativitate şi funcţionalitate. Acceptarea acestei provocări a avut ca efect naşterea unor soluţii spectaculoase, care nu au putut să nu-i impresioneze pe cei prezenţi.

Gazda evenimentul, care s-a desfăşurat în hotelul Ramada din Cluj-Napoca, a fost Ramona Stănciulescu, directorul general al companiei Piastrelle.

„Ne-am dorit să vă stârnim interesul şi aţi văzut doar varful icebergului. Vreau sa multumesc în primul rând echipei de aici, de la Cluj, acestor oameni deosebiţi, care au făcut posibil ca Piastrelle să devină ceea ce este în prezent. Este cea mai tânară filială a noastră, înfiinţată în 2011. Cred ca au aplicat cu succes sloganul pe care l-am pus chiar de la început langa numele Piastrelle: <>”, a spus directoarea companiei Piastrelle.

 

Începând din acest an, Young s-a dezvoltat într-o nouă direcție: high end digital printing cu aplicații în design și advertising. Firma a prezentat la InspiraCity atât tehnologiile, aplicațiile și soluțiile în printul digital, cât și ultimele tendințe în domeniu. Vorbim aici nu doar de trendurile în culoare și design, ci și de modul în care printurile sunt gândite să absoarbă sunetul, astfel încât încăperile să fie izolate fonic de mediul exterior. ”Servim piața de advertisting, de retail și cea de home. Suntem o firmă de producție. Ca și tehnologie, printăm cu ajutorul uneia ecologice, o tehnologie care folosește apa ca și zonă de pigment”, a explicat Paul Pitea, managerul de producţie al companiei.

 

Cele mai mari placi ceramice prezentate in Romania de Ava Ceramica

In ceea ce priveste compania Ava Ceramica, acesta este cea mai noua marca a furnizorului si producatorului de origine italiana La Fabbrica. La evenimentul InspiraCity, cei prezenti au putut admira placi ceramice impresionante, de dimensiuni foarte mari cum ar fi 320 cm x 160 cm sau
240 cm x 120 cm. Acestea fac parte din seria Extraordinary Size si au fost o premiera pentru Romania, deoarece chiar anul acesta, in septembrie, au fost prezentate pentru prima data in cadrul Targului International de placi Ceramice in orasul Bologna, din Italia. Aceste placi ceramice cu adevarat spectaculoase sunt o reproducere fidela a vechilor pietre utilizate acum cateva sute de ani cum ar fi bazaltul, onyxul sau marmura toscana. Cu toate acestea, placile ceramice prezentate de Ava Ceramica reproduc si materiale de constructie moderne, ca de exemplu beton, ciment sau teracota. Interesant si atractiv este faptul ca prin aceste articole lansate pe piata, compania doreste sa imbine detalii clasice sofisticate cu elemente moderne metropolitane.

 

Keramag Design – creativitate si inspiratie

Keramag Design este a treia companie prezenta la evenimentul InspiraCity de la Cluj. Aceasta intruneste colectii ce apartin unor designeri contemporani vestiti si reprezinta brand-ul de top al producatorilor din Europa de obiecte sanitare Sanitec Kolo. De fapt, la InspiraCity, Karamag Design a fost pentru prima data prezentata in regiunea Ardealului. Colectiile brandului sunt caracterizate de simplitate si claritate, dar in acelasi timp raman intr-o sfera naturala si plina de vibratie. Antonio Citerio, Bernd Brohammer, Cornelia Thies, Michael Schmidt si Robin Platt sunt specialistii care semneaza colectiile brandului Keramag Design.

Imi place
Distribuie

1 persoană apreciază asta. Fii primul dintre prietenii tăi.

Imi place
Distribuie
Persoane care apreciază acest post

1

. Fii primul dintre prietenii tăi.