Un brand italian de excepție în domeniul hotelor urmând trend-ul și tehnologia futuristă  este Falmec. Compania a evoluat de la o micuță fabrică la un brand internațional ce produce hote de bucătărie în urma unei cercetări de ultimă oră de unde noi tehnologii și creativitatea de excepție.

Falmec a  dezvoltat o tehnologie unică prin care este realizată ionizarea bipolară controlată ce permite să recreeze în bucătărie ionii de aer, care nu numai că elimină mirosurile neplăcute într-un mod natural, dar, de asemenea, restabilește echilibrul ionic optim, cu beneficii considerabile atât pentru corpul nostru dar și pentru psihic. Tot acest proces inactiveaza virusuri, bacterii si alergeni prin ruperea membranei lor exterioare, inactiveaza mucegaiuri, ciuperci și spori și neutralizează fumul de țigară. Aerul va fi curat și sănătos, fără a fi nevoie să se utilizeze substanțe chimice sau în tehnologia UV.

Hotele sunt produse dintr-un oțel inoxidabil în aliaj cu crom și nichel, material care este nu numai igienic, ușor de curățat dar și foarte rezistent la coroziune. Pe lângă toate acestea, Falmec produce hote extrem de silențioase, datorită unei tehnologii inovatoare. Ea vă permite să gătiți, vorbiți sau să ascultați muzică fără a auzi zgomotul tipic al unei hote de bucătărie, în timp ce beneficiați de cea mai bună performanță de aspirare a aerului.

Imi place
Distribuie

1 persoană apreciază asta. Fii primul dintre prietenii tăi.

Imi place
Distribuie
Persoane care apreciază acest post

1

. Fii primul dintre prietenii tăi.