Piastrelle: 20 de ani de prezență pe piața din România!

În seara de 28 noiembrie, spațiul concept store-ului Piastrelle Timisoara, de pe strada Silviu Motohon nr. 1A, s-a transformat în cel mai cool wine bar din oraș. Cei peste 150 de invitați, au fost introduși în atmosfera tipică a zonei viticole Valpolicella, din nordul Italiei, si au avut parte de o sesiune experimentală de Design & Wine Pairing.

PIASTRELLE, alături de partenerii acestui eveniment GEBERIT, CASALGRANDE, MAPEI, GSG și SAMO, au prezentat, de asemenea, așa cum și-a obișnuit colaboratorii, cele mai captivante noutăți în domeniul amenajărilor interioare, prezentate recent la târgurile internaționale, precum: plăci ceramice de dimensiuni absolut impresionante – 1,60 m x 3,20 m, obiecte sanitare cu funcții inteligente, care se aliniază perfect cu ritmul de viață contemporan.

Înconjurați de obiecte de design Made in Italy, designeri, arhitecți, constructori și investitori imobiliari s-au adunat pentru o seară în inima Timișoarei, pentru a se informa asupra inovațiilor din domeniu, a socializa și a-și delecta simțurile cu arome mediteraneene.

Pe ritmuri de Dolce Vita, toți cei prezenți au fost îmbiați să deguste din aromele tari ale vinurilor din zona DOC Valpolicella, prezentate de reputatul somelier Sergiu Nedelea, câștigător al numeroase premii și distincții, fondator și conducător al Școlii de Somelieri din România.

Imi place
Distribuie

0 persoane apreciază asta. Fii primul dintre prietenii tăi.

Imi place
Distribuie
Persoane care apreciază acest post

0

. Fii primul dintre prietenii tăi.