20 de ani de prezenta pe piata din Romania, sarbatoriti de PIASTRELLE la Cluj, in cel mai pur Stile di Vita Italiano.

In seara de 29 noiembrie, concept store-ul Piastrelle Casa din Cluj, strada Bucuresti 80-82, s-a transformat in cel mai cool loc din oras.
Intr-o atmosfera relaxata, participantii au fost invitati la o veritabila ‘Cina in familie’, au stat alaturi la o masa lunga, unde s-au bucurat de mancaruri si bauturi autentic italienesti, povesti despre anul ce tocmai se incheie si mari planuri pentru proiecte viitoare.
Cei peste 60 de invitati, designeri, arhitecti, colaboratori si parteneri, au fost introdusi in atmosfera tipica a zonei viticole Valpolicella, din nordul Italiei avand parte de o sesiune experimentala de Design & Wine Pairing.
Paolo Zambon, cunoscut somelier din regiunea Veneto, i-a purtat pe acestia prin povestea vinurilor italienesti, savurand licorile minunate.
Piastrelle, alaturi de partenerii sai Casalgrande Padana si Geberit, au prezentat cele mai captivante noutati in domeniul amenajarilor interioare, precum: placi ceramice de dimensiuni absolut impresionante- 1,60m x 3,20m, solutii de design si inovatii functionale pentru zona de dus, idei si concepte contemporane in amenajarile de interior.

Imi place
Distribuie

0 persoane apreciază asta. Fii primul dintre prietenii tăi.

Imi place
Distribuie
Persoane care apreciază acest post

0

. Fii primul dintre prietenii tăi.