In luna decembrie, Piastrelle a marcat 20 ani de prezenta pe piata de profil din Romania printr-un eveniment de zile mari in Bucuresti, in showroom-ul Piastrelle Casa.
Concept store-ul Piastrelle Casa de pe str Nicolae Caranfil nr 22, recent reamenajat, s-a transformat în cel mai cool wine bar din capitala. Cei peste 60 de invitați, au fost introduși în atmosfera tipică a zonei viticole Valpolicella, din nordul Italiei, si au avut parte de o sesiune experimentală de Design & Wine Pairing.
PIASTRELLE alături de partenerii italieni ai acestui eveniment CASALGRANDE PADANA, RAGNO – Marazzi Group, SAMO, au prezentat un spatiu conceptual reamenajat, cu accente rezidentiale si nu numai, precum si cele mai captivante noutăți în domeniul amenajărilor interioare, prezentate recent la targurile internationale: plăci ceramice de dimensiuni absolut impresionante- 1,60 m x 3,20 m, solutii de design si inovatii functionale pentru zona de dus, idei si concepte de amenajari, varf de lance in tendintele contemporane de amenajari.
Pe ritmuri de Dolce Vita, toți cei prezenți au fost îmbiați să deguste din aromele tari ale vinurilor din zona DOC Valpolicella, prezentate de reputatul somelier SERGIU NEDELEA, câștigător al numeroase premii și distincții, fondator și conducător al Școlii de Somelieri din România.

Imi place
Distribuie

0 persoane apreciază asta. Fii primul dintre prietenii tăi.

Imi place
Distribuie
Persoane care apreciază acest post

0

. Fii primul dintre prietenii tăi.