Originară din Italia, compania Gruppo Euromobil a luat naștere acum mai bine de 40 de ani, timp în care ne-a învățat ce înseamnă pasiunea pentru mobilier modern impecabil.  An de an dezvoltă noi tehnologii, introduce variante artizanale și mizează pe produse eco.

Euromobil a devenit unul dintre cele mai mari grupuri industriale din piața mobilierului, scriind istorie cu piese de reper. Și nu numai! Trebuie să amintim și de calitate, design special, mecanisme inovatoare, standarde excelente de  producție, accentul pe curentul eco și costuri accesibile. Toate acestea fac din compania italiană un loc perfect pentru a porni un proiect de amenajare. Piesele de mobilier sunt create pentru clienți ce doresc un loc plin de armonie, cu alegeri cromatice neutre dar rafinate, cu zone dinamice caracterizate de geometrii pure.

Proiectele de bucătării au o gamă largă de personalizări, cu materiale și finisaje diverse pentru dorințe diferite.

Despre canapele am putea scrie mult, sunt elgante și confortabile, cu finisaje perfecte și materiale dintre cele mai bune din lume. Sunt cele mai bune dovezi că atunci când vorbim de confort, nu trebuie să facem compromisuri.

Euromobil realizează biblioteci cu linii simple și accente de culoare poziționate strategic, iar cel mai bun exemplu este chiar piesa pe care am expus-o în Showroom-ul Piastrelle Casa.

Ne-am îndrăgostit de produsele Euromobil suficient de tare încât să ne bazăm pe ele în realizarea noului nostru Showroom Piastrelle Casa.

Pe lânga toate cele expuse de noi, veți mai descoperi în universul mobilei “made in Italy”, paturi, rafturi, fotolii, scaune, mese, paturi sau accesorii.

Imi place
Distribuie

0 persoane apreciază asta. Fii primul dintre prietenii tăi.

Imi place
Distribuie
Persoane care apreciază acest post

0

. Fii primul dintre prietenii tăi.