Cum să folosești mozaicul în decorarea casei tale

Multe persoane evită să utilizeze mozaicul decorativ pentru locuințele lor. Este păcat pentru că mozaicul poate fi folosit pentru a oferi culoare și textură aproape oricărei încăperi din casă. Posibilitățile pe care mozaicul le oferă sunt nenumărate. Folosit într-un mod propice, mozaicul poate face ca o încăpere să aibă o notă relaxantă, vibrantă.

Cheia unui rezultat bun atunci când folosești mozaic pentru a-ți decora casa, este să alegi mărimea și nuanța potrivită, în acord cu spațiul pe care îl vei amenaja. Gândește-te și la camera destinatară, ce îți dorești să obții aici prin elementele de decor. Privește însă aceasta acțiune într-un mod distractiv, mozaicul chiar reușește să facă o schimbare în încăpere, așa că fixează-ți ca obiectiv starea pe care vrei să ți-o inducă camera în care se va aplica mozaicul.

 

Mozaic în baie

Cel mai ușor este să folosești mozaic în baie. În zona dușului sau a căzii poți interveni cu mozaic, nu ai cum să dai greș cu o astfel de alegere. Culorile pentru care ai optat te pot duce cu gândul la natură, la pietre, la anotimul preferat. Dacă vei completa zona cu plante sau lumânări, fii sigur că te vei simți în propria baie ca la spa.

Poți pune mozaic pe podea, în întregime pe pereți, poți alege culori mai tari sau unele calme, tu decizi intensitatea, vibrația, dacă îți place o textură dinamică sau una liniștită, una aprinsă sau una odihnitoare. Modelele sunt variate, colecțiile de mozaic te vor face să te bucuri de varietatea de opțiuni pe care o ai la dispoziție pentru baia ta. Vei face din această încăpere, fie ea o baie mare sau mică, un adevărat loc de relaxare, estetic, plăcut și iubit de tine și întreaga familie.

 

Mozaic în bucătărie

Bucătăria este un alt spațiu ideal unde poți jongla cu inserția de mozaic pentru a schimba decorul. În plus are și un rol funcțional, apa de la chiuvetă sau posibile pete de grăsime nu vor afecta peretele. Adaugă așadar mozaic pe peretele liber dintre blat și dulapurile suspendate. Îmbină armonios culoarea mobilei de bucătărie cu tonurile de mozaic.

Datorită mozaicului, bucătăria ta poate deveni un spațiu dorit pentru petrecerea timpului liber. Vei vrea să stai mai mult în bucătărie. Mozaicul aduce o notă de personalitate, creativitate și unicitate.

Produsele exclusiviste, cu un design deosebit fac parte din misiunea Piastrelle. Soluțiile potrivite de mozaic pentru casa ta le găsești acum și în magazinul online cu produse pentru amenajări interioare, aduse de la producători cu tradiție din lume. Așadar, bucură-te de design, de inovativ, de frumos! Și tu poți avea o casă ca în reviste!

 

Imi place
Distribuie

1 persoană apreciază asta. Fii primul dintre prietenii tăi.

Imi place
Distribuie
Persoane care apreciază acest post

1

. Fii primul dintre prietenii tăi.