Ați remarcat deja pe paginile noastre de Social Media că avem o serie de proiecte de baie foarte creative și total ieșite din comun, cu plăci ceramice extravagante și accesorii pe care, inițial, nu ți le-ai fi putut imagina într-o cameră aparent banală, cum este baia. Trăim însă o perioadă în care încăperile se schimbă iar companiile de design din întreaga lume schițează și produc piese de mobilier care-ți vor tăia răsuflarea. Și nu exagerăm, de aceea, te invităm să vii alături de noi într-o călătorie a celor mai în vogă piese de mobilier pentru baie.

Dacă plănuiești să-ți amenajezi baia astfel încât să devină o încăpere care să-i impresioneze chiar și pe cei mai puțin impresionabili, noi iți recomandăm să  ai o abordare cât mai deschisă. De la stiluri foarte elegante, cu accente clasice, la stiluri moderne, cu accente franțuzești sau chiar industriale, minimaliste și eclectice, fiecare dintre acestea pot deveni înfățișarea băii tale.

Ce este cu adevărat important în toată această schimbare din ultima perioadă este abordarea pro mediu, o gândire în care mediul înconjurător contează. Așa ne-au învățat cei de la compania polonează KOLO, cea care își orientează politica spre soluții care să garanteze că mediul este protejat în beneficiul generațiilor viitoare. Aici veți descoperi colecții impresionante de mobilier pe care le vei putea integra în amenajări moderne, contemporane pentru încăperi mai mici dar și spațioase. KOLO știe de ce au nevoie băile noastre, motiv pentru care designer-ii polonezi au construit o politică în care liniile pieselor de mobilier au o tendință funcțională, atemporală, orientată spre rentabilitatea investițiilor și beneficii ale utilizatorilor.

kolo2 kolo kolo3

Ne întoarcem în Italia, acolo unde design-ul ne învață de fiecare dată câte o lecție, de pasiune, perseverență, calitate și originalitate. Și vi-i prezentăm pe talentații parteneri, Karol, cei care au în portofoliu colecții originale, cu finisaje noi, adaptate nevoilor pieței. Dacă alegi un mobilier pentru baie, vei descoperi mai multe compoziții și soluții versatile dar și abordări romantice, fermecătoare, elegante, minimaliste, abordări în linii simple sau complicate.  Ajungem la ce contează într-o amenajare pentru o baie, funcționalul iar pentru acest aspect, Karol creează piese de mobilier în dimensiuni considerabile dar care insuflă un sentiment special de relaxare în interioarele contemporane. Astăzi, contează cum găsim o cale să îmbunătățim momentele intime esențiale din viețile noastre.

karol1 karol6 karol3 karol4

 

Rămânem tot în Italia dar cu un stil cu totul diferit, stilul sofisticat, Made in Italy, de această data de Gaia Mobili, companie care se mândrește cu o gamă de produse realizate manual. Sinonimul potrivit pentru acești designeri talentați este “unic”, atenția la detalii și execuția reprezintă expresia tradiției artizanale în cel mai frumos mod. Dacă îți imaginezi o baie spectaculoasă, Gaia Mobili e partenerul tău potrivit. Cu piese de mobilier clasice, reinterpretări ale decorurilor din perioada renascentistă, cu detalii realizate manual, compania italiană ne invită să trăim ca un rege și o regină. Recent a integrat și piese pentru decoruri Country Chic și moderne, cu o execuție excepțională. Nu folosim cuvinte mari exagerate, încercăm doar să găsim cele mai bune atribute pentru un mobilier care va crea o atmosferă prețioasă.

gaia2 gaia1

Chiar la granița cu Toscana, i-am descoperit pe cei de la BMT Bagni, cei care au creat o afacere de familie ce continuă tradițiile meșteșugărești, axată pe cercetare. Ce ne place foarte mult la mobilierul celor de la BMT este ușurința și frumusețea cu care îmbină mobilierul cu marmura sau cu lemnul masiv. Și, foarte important de amintit, liniile moderne, simple dar extrem de chic și de actuale. Poți avea o baie ca în Paris sau Manhattan dar cel mai important, poți avea o baie care să te reprezinte și în care să evadezi ori de câte ori simți nevoia de relaxare.

BMT au și o abordare clasică, cu o multitudine de colecții foarte originale cu un impact emoțional puternic. Ai sentimentul unui loc care își poartă zi de zi propriul parfum sau gust, propria formă sau culoare, un loc ce sintetizează perfect armonia.

bmt1 bmt3

Specializați pe mobilier de baie de cea mai înaltă calitate, Baden Haus au creat în aproape 40 de ani de experiență, colecții creative din materiale excepționale pentru băi pe care le vei iubi. Mecanismele de deschidere  sofisticate împreună cu cele de închidere silențioase sunt, încă o data, dovada că mobilierul de calitate face diferența.

badenhaus1
badenhaus4

Așa cum îi spune și numele, Mobili di Castello creează piese de mobilier de baie care te vor trimite cu gândul în castelele italiene în care astăzi locuiesc oameni obișnuiți. Însă, datorită acestui brand, putem să ne construim chiar la noi acasă, băi de poveste, extravagante și sofisticate. Pentru piesele de mobilier de baie ale celor de la Mobili di Castello lucrează maeștri ai design-ului artizanal, atât pentru piese noi cât și pentru piese restaurate. Cele mai multe dintre dulapuri par opere de artă în adevăratul sens al cuvântului, cu detalii precum sculpturi din lemn sau picturi realizate în totalitate manual. Marele avantaj al acestor obiecte este sentimentul de căldură pe care îl transmit, sentimentul că dincolo de utilitatea evidentă a unei băi, acel loc poate deveni un refugiu al frumosului, un loc al răsfățului suprem, chiar în propria ta casă.

mobilidicastello2mobilidicastello1mobilidicastello3

Mobilierul pentru baie trebuie să iți atragă atenția, el îți va schimba zilele și te va purta în diferite călătorii. Fie că îți plac amenajările moderne sau clasice, pastelurile delicate sau nuanțele închise, stilul scandinav sau minimalist, trebuie să știi că le poți avea chiar acasă. Noi avem idei și furnizori speciali, îți povestim despre ei în showroom-ul Piastrelle Casa unde vei putea vedea cum am amenajat băile noastre, în diferite stiluri.

Imi place
Distribuie

3 persoane apreciază asta. Fii primul dintre prietenii tăi.

Imi place
Distribuie
Persoane care apreciază acest post

3

. Fii primul dintre prietenii tăi.