• Spatii Produse
  • Baie

Colectia Rosa

Cazi de baie Ravak

Descriere

CADĂ ACRILICĂ ASIMETRICĂ DIN SERIA ROSA

Cea mai populara cada Ravak

Cada Rosa I reprezintă o combinație echilibrată între accesibilitate și utilitate. Datorită formei sale originale, în ciuda surprinzătorului mic spațiu ocupat în baie, permite folosirea ei confortabilă atât pentru îmbăierea în cadă, cât și pentru un duș. Este recomandată pentru băile mici.

La cada Rosa I se pot comanda opţional suport, sifon de scurgere complet, sau alte ccesorii, cu ar fi panou frontal, tetieră, mâner . Acesta poate fi completată cu paravanul pentru duş VSK2 Rosa sau CVSK1. Există posibilitatea instalării unui sistem de hidromasaj. Cazile de baie Ravak sunt fabricate din Lucite, acrilul cu cea mai buna calitate si, in acelasi timp, cel mai luxos material disponibil in aceasta categorie.

Lungime 140  cm/ 150 cm/ 160 cm

Lățime 105 cm

Adâncime 43  cm

Greutate 23,00 (kg)/ 26 kg

Capacitate cada 210 LItri

Variante Stanga/Dreapta (L/R)

 

CADA DE ACRIL ASIMETRICĂ ROSA II 

Gândită până la ultimul detaliu! Cada Rosa II este un model mai nou la căzii Rosa şi este o creaţie a renumitului atelier de design, Design Storz. Pe lângă forma unică a căzii, aceasta are şi un panou frontal unic, care permite un acces mai ușor la cadă. Cada Rosa II poate fi comandata cu accesorii (suport, sifon complet de scurgere) sau alte elemente opţionale (panou frontal, tetieră sau mâner). Poate fi echipată cu sistem de hidromasaj. Pentru o soluţie completă cu un design uniform este recomandată combinarea căzii cu alte elemente ale conceptului Rosa (chiuveta Rosamobilier SDU Rosa sau SDU Rosa Comfort sau baterii ) şi alte mobiliere pentru baie şi accesorii RAVAK.

Lungime 150  cm/ 160 cm/ 170 cm

Lățime 105 cm

Adâncime 43  cm

Greutate 26 (kg)/ 29 kg/ 32 kg

Capacitate cada 210 Litri/ 235 litri/ 260 litri

Variante Stanga/Dreapta (L/R)

Ramforsare tip PU Plus

Tehnologia PU PLUS este o tehnologie unică de întărire a căzilor cu spumă poliuretanică, dezvoltată de RAVAK.. Spuma din poliuretan este aplicată în trei straturi denumite tare-moale-tare (sau solid-spumă-solid). Mulțumită acestei pulverizări triple a spumei din poliuretan, se conferă căzilor PU PLUS o rigiditate unică şi excelentă izolare termică şi fonică.. Căzile sunt potrivite în special pentru montarea sistemelor de hidromasaj, spuma fiind ecologică şi reciclabilă.

 

CADĂ DE ACRIL ASIMETRICĂ ROSA 95

Pentru camerele de baie foarte înguste designer-ul ceh Kryštofa Nosála a proiectat cada Rosa 95. Acesta păstrează toate proprietăţile căzii Rosa. Este cea mai potrivită pentru camerele de baie mici, mai ales în casele din prefabricate. La cada Rosa 95 puteţi cumpăra diverse accesorii: suport, sifon complet de scurgere, panou frontal, tetieră. La aceasta se mai poate adăuga paravan pentru duş. Pentru o soluţie completă cu un design modern uniform este recomandată combinarea căzii Rosa 95 cu alte elemente ale conceptului Rosa (chiuveta Rosamobilier SDU Rosa sau SDU Rosa Comfort sau baterii ) şi alte mobiliere pentru baie şi accesorii RAVAK.

Lățime  95 cm

Adâncime           43  cm

Lungime              150  cm/ 160 cm

Greutate             24,00 (kg)/ 34 kg

Capacitate cada               175litri

Variante Stânga/Dreapta (L/R)

Vezi mai multe din categoria Baie