Blog idecorate.ro: Accentul se pune astazi pe responsabilitate sociala!

Piastrelle Casa este, inca de la crearea atelierului nostru, un partener important, cu produse de cea mai buna calitate, majoritatea schitate si create in Italia.  Recent, au organizat un eveniment in cadrul showroom-ului ”Piastrelle Casa”, unde am aflat despre simbioza armonioasa dintre folosirea materialelor de cea mai inalta calitate si ocrotirea corespunzatoare a mediului. De asemenea, ei ne-au prezentat cel mai nou produs importat pe piata romaneasca, rezultat dintr-un parteneriat de succes – Piastrelle si Barlinek, cel mai mare producator de parchet stratificat din Polonia.

Sub numele propriului ei creator, Jean Marc Artisan, colectia este de o calitate desavarsita, un produs “cu personalitate”, al carui rezultat de exceptie este o noutate pe piata parchetului din Romania.

Barlinek ne anunta despre cel mai nou proiect “green” pe care il implementeaza in Romania, un proiect de responsabilitate sociala care ne-a confirmat, inca o data, ca si in domeniul amenajarilor interioare exista o puternica implicare pentru activitati ecologiste. “Padurea Barlinek” este un  proiect dedicat replantarii copacilor printr-un puternic angajament al salvarii mediului.  Vestea buna este ca, pana in prezent , au fost deja plantati peste 45 de mii de puieti in regiunea Bistrita Nasaud iar in intreaga lume, Padurea Clientilor Barlinek numara astazi peste 12 miliarde de copaci.

Industria design-ului de interioare cunoaste din ce in ce mai multe initiative pentru protejarea mediului iar produsele cu puternic impact ecologist isi gasesc, incet, incet, locul in spatii amenajate “responsabil”.

Sursa articol: Blog idecorate. ro http://idecorate.ro/accentul-se-pune-astazi-pe-pe-responsabilitate-sociala/

Imi place
Distribuie

0 persoane apreciază asta. Fii primul dintre prietenii tăi.

Imi place
Distribuie
Persoane care apreciază acest post

0

. Fii primul dintre prietenii tăi.