Beneficiile utilizării fațadelor ventilate din plăci ceramice porțelanate

Complexitatea portofoliului de produse și soluții Piastrelle& Piastrelle Casa este gândită pentru a răspunde nevoilor specifice tuturor clienților și colaboratorilor noștri. Tocmai de aceea, an de an suntem în contact cu inovațiile din domeniu și ne completăm constant gama de produse, incepând cu cele cu destinație rezidențială până la oferirea soluțiilor arhitecturale pentru proiecte de interes public, precum fațadele ventilate ceramice porțelanate.

Faţadele ventilate realizate cu plăci ceramice oferă multiple avantaje precum: înalte performanţe tehnice si mecanice, greutate specifică a sistemului foarte redusă, montaj realizabil atat pe clădiri vechi cat si pe cele noi, menţinerea peretelui uscat în permanenţă, rezistenţa ridicată la şocuri mecanice, bună izolare fonică şi uşurinţa la curăţare.

Datorită proprietăţilor fizice şi mecanice excelente ale plăcilor ceramice porţelanate, acestea sunt ideale pentru faţadele ventilate, materialul fiind rezistent la intemperii, inalterabil de razele UV, rezistent la factori extremi. Grație flexibilității sale modulare, reprezintă soluția ideală pentru a estetiza orice spațiu, transformându-l într-o soluție modernă, inovatoare, unică.

În plus, studii din domeniu demonstrează că materialul oferă un nivel de protecție ridicat comportându-se ca o barieră împortriva radiațiilor solare și permite economii de energie de până la 20%.

beneficiile-utilizarii-fatadelor-ventilate-din-placi-ceramice-portelanate-1

Sursa: Imola Tecnica

Imi place
Distribuie

0 persoane apreciază asta. Fii primul dintre prietenii tăi.

Imi place
Distribuie
Persoane care apreciază acest post

0

. Fii primul dintre prietenii tăi.