3 locuri din baie in care placile ceramice sunt mai mult decat necesare

 

Atunci cand iti amenajezi baia, trebuie sa te intereseze si modul in care placile ceramice pe care le alegi protejeaza peretii impotriva actiunii apei. Inevitabil, peretii din baie sunt expusi contactului cu apa mai mult ca in alte camere, iar cu timpul, igrasia poate aparea in acest spatiu. Mai mult decat atat, o umezeala continua a peretilor poate afecta si celelalte apartamente, de aceea trebuie sa iti alegi gresia si faianta astfel incat sa iti protejeze peretii de umezeala.

Tu stii care sunt cele mai expuse zone din baie la contactul cu apa? Noi ti le spunem in randurile care urmeaza si iti dam cateva sfaturi despre cum trebuie sa alegi corect placile ceramice, in functie de zona respectiva:

 

Dusul

Daca ai optat pentru o cabina de dus cu doar 2 laturi, ce lasa descoperiti alti doi pereti ai baii, atunci placile ceramice sunt absolut necesare in acest caz. Atunci cand faci dus, peretii sunt cel mai mult expusi contactului cu apa. Inainte de a monta finisajele pentru pereti si pardoseala, asigura-te ca nu exista infiltratii pe langa cuva de dus. Poti folosi cu incredere placile ceramice din oferta noastra, pentru un efect absolut incantator si o hidroizolatie excelenta.

 

Podeaua

Chiar daca ai cada sau dus, podeaua este o suprafata extrem de expusa contactului cu apa. Dimineata, la pranz sau seara, apa atinge aceasta suprafata, iar in cazul unei expuneri indelungate, pot aparea defectiuni ce se vor resimti mai tarziu in bugetul tau. Chiar si atunci cand dai cu mopul, aceeasi actiune a apei poate duce la igrasie, scurgeri de apa catre grinzile sau circuitele electrice ale vecinilor. De aceea, iti stam la dispozitie cu mai multe de modele de gresie ce nu numai ca ofera un design atractiv podelei tale, dar asigura si o protectie foarte buna in urma contactului cu apa.

 

Chiuveta

Zona din spatele robinetului este adeseori atinsa de stropii de apa, de aceea trebui neaparat sa gasesti o solutie eficienta impotriva scurgerilor in perete, sau sub chiuveta. Pe site-ul nostru vei gasi foarte multe modele de faianta pentru a decora asa cum vrei zona mediana a baii tale si pentru a proteja peretii din dreptul chiuvetei de riscurile contactului cu apa.

Pentru a preveni infiltrarea apei in peretii din baia ta, trebuie sa te asiguri ca alegi cele mai bune placi ceramice, produse ce nu doar ofera un design incantator, dar asigura totodata si o protectie foarte buna impotriva contactului cu apa. Intra chiar acum pe site-ul nostru si comanda rapid cele mai potrivite produse pentru nevoile tale! Nu ezita sa ne ceri sfatul, scriind un mesaj in casuta din partea dreapta jos, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. 

 

Imi place
Distribuie

1 persoană apreciază asta. Fii primul dintre prietenii tăi.

Imi place
Distribuie
Persoane care apreciază acest post

1

. Fii primul dintre prietenii tăi.