Anul acesta Piastrelle a implinit 19 ani!

19 ani de cand activam pe o piata dinamica, tot mai exigenta, 19 ani de cand furnizam produse pentru finisaje in constructii si amenajari interioare de cea mai inalta calitate, de cand aducem frumosul in casele clientilor nostri.

Si am celebrat cum nu se putea mai bine acesta lucru, prin organizarea unui eveniment cu totul original pentru echipa Piastrelle, oamenii a caror preocupare zilnica este sa avem clienti multumiti, proiecte ingenioase si colaborari durabile.

Am ales o locatie unica, Arsenal Park Orastie, singurul parc de distractie cu tematica militara din Europa.

Petrecerea Piastrelle a avut loc in restaurantul Popota, unic in tara prin decoratiunile army iar tematica acesteia a fost tot army, nu se putea altfel.

Am premiat cei mai buni colegi din categoria Vanzari Proiecte, cele mai bune showroom-uri, cele mai importante proiecte, ce au presupus munca pe parcursul unui an intreg, cei mai populari colegi din departamentele suport- non-sales, Angajatul Anului, dar si cele mai originale costume.
Iar cireasa de pe tort a fost chiar… tortul!

Sambata, printre tunuri, TAB-uri, transportoare senilate, dispozitive antiracheta, mitraliere si tunuri antiaeriene, lansatoare de rachete si camioane militare ne-am distrat cu activitati care mai de care mai pline de adrenalina: sarituri de la 30m- Powerfun Jumps, Tiroliana, tir cu arcul, plimbari cu masinutele de golf sau distractie la Aqua Park.

Seara s-a incheiat perfect, cu mancare din belsug, un foc de tabara pe cinste si o ninsoare de vis!

Petrecerile Piastrelle sunt de poveste, dureaza 3 zile si 3 nopti. 11

Imi place
Distribuie

4 persoane apreciază asta. Fii primul dintre prietenii tăi.

Imi place
Distribuie
Persoane care apreciază acest post

4

. Fii primul dintre prietenii tăi.