Silent night…not tonight!

O sărbătoare completă în stilul unic și consacrat Piastrelle – personalitate puternică, calitate extraordinară și multe surprize – a avut loc în seara de 12 decembrie în clubul Interbelic Victoria. 18 ani de Piastrelle și încununarea unui an cu proiecte minunate au adunat peste 100 de colaboratori, prieteni, colegi, reprezentanți media în cadrul unui eveniment altfel.

Deliciul evenimentului a fost asigurat de un artist desavarsit, ce a desenat tuturor invitatilor caricaturi cu personalitate.

Barlinek, Imola, Gessi, Laminam sunt 4 dintre cei mai importanti furnizori de produse de top din sfera pardoselilor de lemn, a ceramicii, a obiectelor sanitare, dotări ale încăperilor de baie, toți patru prezenți și premiați an de an la târguri internaționale de profil pentru inovație, design deosebit, tehnologie de vârf și finisaje versatile.  Aseară, cei 4 producători si-au prezentat cele mai noi  si calitative produse din portofoliu, produse ce pot fi descoperite începând de azi în showroom-urile Piastrelle din Romania.

 « Piastrelle a transformat pasiunea pentru detaliu în proiecte desavărșite destinate domeniului rezidential de lux,este și va rămâne locul undepersonalizarea și personalitatea sunt cuvintele cheie.Îmbogățim constant gama de produse pentru a veni în întâmpinarea partenerilor și clienților noștri și pentru a obține interioare rafinate, cu care ne mândrim. In 18 ani de activitate am ales sa lucram numai cu furnizori recunoscuti pe plan international. Suntem o familie mare nascută pentru a servi industria frumosului și calității. La multi ani Piastrelle! »

declară Ramona Stănciulescu managing partner Piastrelle & Piastrelle CASA.

Te așteptăm și în 2017 în showroom-urile Piastrelle și Piastrelle CASA să experimentezi și să portezi în spatiul personal un ,,stile di vita”, complet și exclusivist, o stare de spirit cu tentă elegantă dar în același timp pliată pe personalitatea ta.

Imi place
Distribuie

2 persoane apreciază asta. Fii primul dintre prietenii tăi.

Imi place
Distribuie
Persoane care apreciază acest post

2

. Fii primul dintre prietenii tăi.