Cada sau cabina de dus? Cele mai cunoscute 4 avantaje ale lor

 

Subiectul pe care il vom dezbate pe larg in randurile de mai jos a nascut dintotdeauna discutii. Mai exact, atunci cand vrei sa te speli, ce este oare mai utila in baie, o cada sau o cabina de dus? De la spatiul pe care il ocupa la timpul pe care il salvezi, de la cantitatea de apa consumata la modul in care te relaxezi, aceasta polemica este foarte ampla. Noi iti vom prezenta pe scurt 4 avantaje ale acestor produse (cate 2 pentru fiecare), urmand ca tu apoi sa decizi ce este mai bine pentru baia ta.

1. Cabina de dus este mai ergonomica

Ai o baie foarte mica? Spatiul existent este deja umplut de dulapioarele din baie? Atunci ar fi cel mai indicat sa mergi pe varianta unei cabine de dus. Motivul este foarte simplu: cabina de dus ocupa mai putin loc pe orizontala si mai mult loc pe verticala. Trebuie doar sa calculezi foarte bine dimensiunile baii tale, pentru a gasi modelul potrivit dintr-o gama variata de cabine de dus.

 

2. Foarte multe modele de cazi

Esti un mic arhitect de interior pentru baia ta? Atunci te asteapta o gama variata de cazi, de diferite forme, modele si culori. De aceea, daca ti-ai propus un anumit decor, alegerea unei cazi iti permite o libertate mai mare de amenajare. Poti alege un material mai pretios, sau o culoare ce se imbina de minune cu gresia si faianta aleasa. De asemenea, forma cazii este extrem de importanta pentru amenajarea ca la carte a unei bai, iar formele sunt nenumarate. Pe site-ul nostru te asteapta o multime de idei pentru amenajare, in functie de modelul pe care il alegi.

3. Un dus consuma mai putina apa

“Rapid” este cel mai potrivit cuvant prin care poti descrie un dus. De aceea, daca esti o persoana cu un program alert, intr-o continua miscare, iti recomandam sa achizionezi o cabina de dus. Datorita rapiditatii cu care te speli, vei consuma mai putina apa intr-o luna si astfel, poti economisi mai multi bani. Cele mai bune dusuri se fac dimineata, atunci cand trebuie sa te trezesti rapid din amorteala, pentru a servi micul dejun si o cafea si a pleca apoi la job.

 

4. Cada iti permite mai mult confort

“Relaxare” este cuvantul ce descrie cel mai bine o baie facuta intr-o cada confortabila, fara grija timpului. Daca tii la momentele tale libere si iti place sa te relaxezi in baie, cu o baie fierbinte, cada este potrivita pentru tine. Un adevarat sanctuar al relaxarii, o baie care se respecta nu are cum sa fie lipsita de un astfel de produs. Poti incerca aromaterapia pentru o deconectare care sa iti pregateasca organismul si mintea pentru o zi plina de evenimente.

 

Iata cum fiecare produs, atat cada cat si cabina de dus, ofera un numar de avantaje de care trebuie sa tii cont. Noi ti le-am prezentat pe cele mai importante dintre acestea, iar tu esti liber sa intri pe site-ul nostru si sa cauti acel produs ce se potriveste cel mai bine in baia ta.

 

Imi place
Distribuie

1 persoană apreciază asta. Fii primul dintre prietenii tăi.

Imi place
Distribuie
Persoane care apreciază acest post

1

. Fii primul dintre prietenii tăi.